Beoordeel de digitale maturiteit van uw kmo met onze #DigitalQuiz!

De Covid-19 crisis heeft kmo’s ertoe aangezet om digitaal te gaan denken: hoe online samenwerken tussen werknemers en op afstand onderling communiceren, op efficiënte wijze klanten aantrekken of hoe de overstap maken van papieren naar digitale processen?

Kiezen voor digitaal houdt in dat u de digitale maturiteit van uw kmo kent om een inventaris op te maken van de digitale tools waarover u beschikt en nadenkt over uw behoeften en verwachtingen. Met digitale tools zoals de cloud, instrumenten voor het beheer van klant- en leveranciersrelaties of toepassingen voor productie- en voorraadbeheer, beschikt u over alle troeven om uw doelstellingen te behalen!

Neem 5 minuten de tijd om onze #DigitalQuiz te beantwoorden en ontdek in 25 snelle vragen het niveau van digitalisering van uw kmo. U ontvangt dan een gedetailleerd rapport met tips en trucs om u te helpen de volgende stappen in uw digitalisering te bepalen.

De quiz staat rechtsonder in je scherm (pop-up venster)!

Bekijk ons interview met Barbara Trachte, Staatssecretaris voor Economische Transitie van de Brusselse regering

mic.brussels en hub.brussels verwerken gezamenlijk uw persoonsgegevens die worden verzameld in het kader van deze #DigitalQuiz. Deze gegevens worden na afloop gewist en/of anoniem gemaakt. Zonder deze gegevens kunnen wij u niet informeren over het digitale maturiteitsniveau van uw onderneming. Voor het overige worden deze gegevens verwerkt in overeenstemming met het gerechtvaardigde belang van mic.brussels, namelijk Brusselse ondernemingen aanmoedigen om te digitaliseren, en met de opdrachten van openbaar nut van hub.brussels.be. Deze gegevens kunnen worden gedeeld met dienstverleners aan wie bepaalde activiteiten worden uitbesteed, zoals een hostingprovider. U kunt uw rechten conform het privacybeleid van de betrokken partijen hier en hier uitoefenen. Indien u vragen hebt, kunt u contact opnemen met mic.brussels.

Deze #DigitalQuiz wordt u aangeboden door mic.brussels, in samenwerking met hub.brussels, het Brussels Agentschap voor Bedrijfsondersteuning en Kammco, een adviesbureau dat al meer dan 10 jaar advies en ondersteuning biedt aan kmo’s en ondernemers.

Deze quiz wordt u aangeboden door 

In samenwerking met

Met dank aan onze communicatiepartners: