Maak kennis met het team

my innovation center.brussels, voorheen bekend als het Microsoft Innovation Center Brussel, is een non-profit organisatie die voortvloeit uit een publiek-private samenwerking tussen Microsoft en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het doel van de vereniging is het stimuleren van de sociaal-economische ontwikkeling van de informatie- en communicatietechnologie (ICT) sector in het Brussels Gewest.

Door middel van onze activiteiten, georganiseerd onder 3 pijlers (Digitalisering, Innovatie en Training) gebruiken we technologie om mensen, bedrijven en organisaties te ondersteunen, hen te helpen it-tools te begrijpen, te anticiperen en te trainen. Wij zijn ervan overtuigd dat #TheFutureLivesInBrussels!

We zouden ons werk niet kunnen verrichten zonder de steun van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en onze oprichters, Microsoft, hub.brussels, CIRB en DigitalCity. Hartelijk dank aan hen!

Blijf ons volgen om op de hoogte te blijven!

operational director

Cécile Jabaudon

project Manager

Alexis Paternostre

Digital Project Coordinator

Adèle Marchand

Raad van bestuur

De experts die het mic.brussel draaiende houden.

Contacteer ons

Contacteer ons met al uw vragen. We kunnen u, uw bedrijf of organisatie helpen om technologie te begrijpen, erop te anticiperen en ze te adopteren. We staan voor u klaar om u te ondersteunen met onze kennis van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

See the pages 'Cookie statement' and 'Data protection' in the footer of this page.