Meet the team

my innovation center.brussels, voorheen bekend als het Microsoft Innovation Center Brussel, is een non-profit organisatie die voortvloeit uit een publiek-private samenwerking tussen Microsoft en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het doel van de vereniging is het stimuleren van de sociaal-economische ontwikkeling van de informatie- en communicatietechnologie (ICT) sector in het Brussels Gewest.

Door middel van onze activiteiten, georganiseerd onder 3 pijlers (Digitalisering, Innovatie en Training) gebruiken we technologie om mensen, bedrijven en organisaties te ondersteunen, hen te helpen it-tools te begrijpen, te anticiperen en te trainen. Wij zijn ervan overtuigd dat #TheFutureLivesInBrussels!

We konden ons grote werk niet bereiken zonder de steun van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en onze oprichters, Microsoft, hub.brussels, CIRB en DigitalCity. Veel dank aan hen!

Zorg ervoor dat je ons volgt als je op de hoogte wilt blijven! 

operational director

Cécile Jabaudon

project Manager

Alexis Paternostre

Community Coordinator

Maialen Zubillaga

Board of directors

De experts die het mic.brussel draaiende houden.

Contact us

Neem contact met ons op voor eventuele vragen. Wij kunnen u, uw bedrijf of organisatie helpen om technologie te begrijpen, hierop te anticiperen en te adopteren. Wij staan voor u klaar om u te ondersteunen met onze expertise in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

See the pages 'Cookie statement' and 'Data protection' in the footer of this page.
Sluit Menu