Ga een stap verder met uw lessen!

We ondersteunen leraren en docenten bij hun inspanningen om de volgende generatie op te leiden. Als het op IT aankomt, zijn er tal van tools en trainingen beschikbaar waarmee leraren en docenten hun lessen kunnen verrijken!

Microsoft Education

Ontdek de verschillende gratis sessies die aangeboden worden door Sébastien Place, Modern Classroom Expert bij Microsoft België. Er zijn veel evenementen, webinars en tutorials die u kunt boeken om zijn kennis te benutten en u voor uw studenten te verdiepen in technologie!

Cataloog IT-opleidingen

Samen met Cronos hebben we een reeks workshops opgezet die de opleiding via hogeschool of universiteit kunnen vervolledigen. Bekijk hieronder de lijst en neem contact met ons op om uw sessie in te plannen!

Prototyping-stageprogramma

We bieden student-ontwikkelaars uit Brussel de mogelijkheid om een bachelor-eindstage te vinden. Na een technische test en een kort interview met IT-experts, worden de verschillende profielen geselecteerd om deel te nemen aan ons programma van 15 weken, en alleen of in teams van 2 of 3 personen te werken aan innovatieve projecten bij gevestigde bedrijven uit Brussel (startups, kmo’s en grote structuren).

Bent u een docent en wilt u stages inrichten voor uw studenten? Neem dan contact op met ons!