Word een betere ontwikkelaar!

Of u nu een student-, junior of ervaren ontwikkelaar bent, wij hebben iets dat u kan interesseren: bekijk hieronder de technische en theoretische sessies!

Prototyping-stageprogramma

We bieden student-ontwikkelaars uit Brussel de mogelijkheid om een bachelor-eindstage te vinden. Na een technische test en een kort interview met IT-experts, worden de verschillende profielen geselecteerd om deel te nemen aan ons gecoachte programma van 15 weken en te werken in innovatieve bedrijven uit Brussel (startups, kmo’s en grote structuren).

Doelpubliek: student-ontwikkelaars

Cataloog IT-opleidingen

Samen met Cronos hebben we een reeks workshops opgezet die de opleiding via hogeschool of universiteit kunnen vervolledigen. Bekijk hieronder de lijst en neem contact met ons op  om uw sessie in te plannen!

Workshop ‘Duurzame IT’

Uw activiteit als ontwikkelaar heeft een eigen ecologische voetafdruk die toegevoegd wordt aan de wereldwijde CO2-uitstoot. Onze workshops over Duurzame IT  zijn bedoeld om de milieu-impact van uw activiteiten beter te begrijpen en te weten hoe u deze kunt verminderen door middel van code-optimalisatie, adequaat projectbeheer of zelfs op basis van de keuze van uw hard- en software.

Doelpubliek: student- en professionele ontwikkelaars

Hands-on sessies

Ontwikkelaar is een beroep waarbij u constant moet bijleren en altijd de nieuwste ontwikkelingen op het terrein moet volgen. Daarom organiseren we praktijkgerichte sessies om u wegwijs te maken in en u te laten experimenteren met de nieuwste technologieën en programmeertalen (Big Data, IoT, AR/VR/XR, enz.).

Bekijk wat er op onze planning staat en schrijf u in op onze nieuwsbrief zodat u zeker niets mist!

Doelpubliek: student- en professionele ontwikkelaars