Leer meer, leer beter!

We ondersteunen alle ontwikkelaars, en student-ontwikkelaars zijn de toekomst van de IT-sector. De behoefte aan ondersteuning is nog voor u nog sterker, dus kijk snel hoe we u kunnen helpen verbeteren als student-ontwikkelaar!

Prototyping-stageprogramma

We bieden student-ontwikkelaars uit Brussel de mogelijkheid om een bachelor-eindstage te vinden. Na een technische test en een kort interview met IT-experts, worden de verschillende profielen geselecteerd om deel te nemen aan ons gecoachte programma van 15 weken en te werken in innovatieve bedrijven uit Brussel (startups, kmo’s en grote structuren).

Hands-on sessies

Ontwikkelaar is een beroep waarbij u constant moet bijleren en altijd de nieuwste ontwikkelingen op het terrein moet volgen. <641 Daarom organiseren we praktijkgerichte sessies om u wegwijs te maken in en u te laten experimenteren met de nieuwste technologieën en programmeertalen (Big Data, IoT, AR/VR/XR enz.).

Bekijk wat er op onze planning staat en schrijf u in op onze nieuwsbrief zodat u zeker niets mist!

Opleiding ‘Artificiële intelligentie’ voor niet-technische studenten

Aan alle vertegenwoordigers van studentenverenigingen: contacteer ons nu! We ondersteunen niet-technische studenten die de commerciële opportuniteiten van AI willen verkennen. Samen, met de steun van AI-experten, zullen we een opleiding van 4 sessies opzetten over een onderwerp dat relevant is voor uw studiegebied. Deze opleiding zal:

  • de basisbeginselen van Artificiële Intelligentie behandelen;
  • helpen bij het opzetten van een echt project dat beroep doet op AI;
  • u ondersteunen bij het gebruik van de technologie in uw specifieke vakgebied;
  • u betrekken als een echte professional met een pitch-sessie aan het einde van de opleiding voor een jury van experts.