De nood aan levenslang leren

De kloof tussen onze vaardigheden en de digitale behoeften van de arbeidsmarkt wordt steeds groter. Daarom is het van cruciaal belang dat werkzoekenden en nieuwe werknemers inzicht hebben in de mogelijkheden van de digitale omwenteling om concurrerend te blijven!

Opleiding ‘artificiële intelligentie’ voor business-profielen

Neem deel aan onze opleiding over AI voor niet-technische personen en krijg een beter begrip van deze technologie: wat het eigenlijk is en wat de mogelijkheden zijn in termen van commerciële opportuniteiten!

De opleiding bestaat uit 2 modules:

  • Module 1: kennismaking met AI (kernbegrippen, machine learning en deep learning, NLP, algoritmen, enz.) en thuisoefeningen tijdens (semi-)collectieve sessies.
  • Module 2: AI in de praktijk brengen via het bestuderen van gebruikerscases.

E-learning : Azure online

Volg het online leertraject van Microsoft (MS-learning voor Azure Fundamentals) in 6 delen (+/- 20 uur). Op het programma: schriftelijke en video-tutorials en ‘sandbox labs’, digitale testomgevingen om te experimenteren met wat u hebt geleerd!

Daarnaast zijn er 5 vraag-en-antwoordsessies (elk van 90 minuten) om er zeker van te zijn dat u de inhoud begrijpt en mogelijke knelpunten of zwaktes in uw leerproces opmerkt.

Deze opleiding wordt gegeven in het Frans.

Opleiding samenwerkingstools

Het doel van deze training is om u te helpen enkele van de belangrijkste functionaliteiten te begrijpen van de M365-diensten die in de meeste bedrijven over de hele wereld worden gebruikt.

Door middel van 3 sessies van elk 2 uur, combineert u theorie en praktijk en ontwikkelt u uw digitale vaardigheden om de Microsoft-tools efficiënter te gebruiken. Een echt pluspunt op uw cv!

Deze opleiding wordt gegeven in het Frans.